Nogomet
Nogomet

Prva izjava Perišića nakon potpisa: "Čekao sam ovakvu priliku, klub u kojem ću se osjećati dobro i osvajati trofeje"

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić nastavlja karijeru u Nizozemskoj.

Ivan Perišić (Foto:Ante Čizmić/Cropix)

Ivan Perišić je nakon odlaska iz Hajduka pronašao novi klub. Uspješno je odradio liječnički pregled i stavio potpis na ugovor s PSV-om do kraja sezone, odnosno do ljeta 2025.

Mnogi su očekivali da će ostati u Hajduku, no Perišić je odlučio otići nakon samo šest mjeseci i potražiti neki novi izazov u Europi. Makar se spominjala opcija povratka u Serie A, iskusni hrvatski nogometni reprezentativac je na kraju završio u nizozemskom velikanu. 

PSV je trenutno prvoplasirana momčad domaćeg prvenstva, a igraju i Ligu prvaka što je sasvim sigurno privuklo Perišića:

"Otkako sam slobodan igrač, čekao sam ovakvu opciju. Klub i okruženje u kojem ću se osjećati dobro i u kojem mogu osvajati trofeje. Pitao sam bivšeg suigrača Denzela Dumfriesa za savjet i on mi je potvrdio da je PSV pravi odabir za mene. Jedva čekam krenuti, dati sve od sebe i osvajati trofeje", kazao je Perišić za klupsku stranicu nizozemskog velikana.

Perišićev dolazak oduševio je i sportskog direktora PSV-a Earnesta Stewarta:

"S toliko nogometnog iskustva moraš biti dobar igrač koji gotovo nikad nije ozlijeđen. Inače, nikad ne bi došao do te brojke. S neizbježnim odlaskom Hirvinga Lozana, oslobodilo se mjesto na krilnoj poziciji, a uz to Ivan može igrati na još nekim pozicijama u momčadi. Tako da smo njegovim angažmanom ubili nekoliko muha jednim udarcem."

Hajduk brutalno kažnjen zbog Torcidine bakljade i skandiranja na derbiju, dvostruko više od Dinama

"Prosječan navijač Hajduka je na strani Nikole Kalinića"

Nadao se boljem zbog Skominina dolaska: "Taj žuti karton klimaks je jedne loše izvedbe"