Nogomet
Nogomet

Dva Hajdukova talenta prikazuju dobre igre, ali ne dobivaju često priliku. Zašto?

Hajduk je protiv Lokomotive izgubio na Poljudu, pa je Rijeka postala ogromni favorit za naslov prvaka.

U osvrtu na poraz Hajduka od Lokomotive Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu pokušao je dokučiti koji je trenutačno glavni problem za fizionomiju igre Splićana. Naglasio je kako dvojica braniča rođenih 2004. godine, Dominik Prpić i Šimun Hrgović, moraju češće igrati od prve minute.

"Bekovi su problem Hajduka u posljednjih nekoliko tjedana, a rekao bih da je sve počelo Melnjakovom ozljedom u Koprivnici i onda Žaperovom ozljedom u Kranjčevićevoj. Žaperova ozljeda možda je tu čak i ključnija, onda si izgubio Sigura na beku jer ga guraš u vezu", rekao je Pukšar i dodao:

"Onda kreneš u posljednjoj liniji sa Šarlijom i Elezom. Šarlija uopće nije trenirao, ali je morao stisnuti zube, a zašto je Elez krenuo prije Prpića, pogotovo kad smo vidjeli Prpića kako je igrao u posljednjoj utakmici i kako je sad odigrao pola sata? Glupo je sad s ove pozicije govoriti da su mladi igrači trebali dobiti priliku, ali vidiš da ne ide s Dialloom otkako se vratio iz Afrike, da je totalno izvan stroja."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu