Nogomet
Nogomet

Prosinečki na rubu s Crnom Gorom: "Da se ne lažemo, u svakoj utakmici smo imali problema"

Crna Gora pod Robertom Prosinečkim oborila je rekord uzastopnih poraza u povijesti reprezentacije, a slijedi im gostovanje u Walesu.

Robert Prosinečki (Foto:Profimedia)

Robert Prosinečki preuzeo je klupu reprezentacije Crne Gore u veljači ove godine, a od tada u službenim utakmicama njegova momčad nije uzela niti jedan bod.

Uključujući prijateljske utakmice, Crna Gora je po prvi puta u povijesti izgubila pet utakmica u nizu, a Prosinečki je svjestan pritiska u njegovoj poziciji:

"Da se ne lažemo, jasno da ima pritiska, izgubili smo sve utakmice do ovog trenutka u Ligi nacija, ako se to ponovi i četvrti put, nije lako... Možemo pričati da smo dobro igrali protiv Turske i Walesa, ali nemamo bodova, to je problem."

"U svakoj smo utakmici imali problema..."

Prosinečki je priznao kako reprezentacija pati zbog ozljeda ključnih igrača, ali dodaje i kako to nije isprika za negativne rezultate: 

"Nema dileme da će momci dati sve od sebe, motivirani su. Nema alibija, ali stvarno smo u svakoj utakmici imali problema. Dolazili su igrači koje smo probali izliječiti, nije išlo.

Nije riječ o jednom ili dva igrača, već njih pet, šest, i to stvarno bitnih. Moramo se okrenuti mladima." zaključio je Prosinečki.

Puno toga će se doznati o budućnosti Prosinečkog na klupi Crne Gore nakon 4. kola u kojem putuju u Cardiff na gostovanje protiv Walesa.

  Prošlog ljeta bio je otpisan, a sada je Dinamo službeno potvrdio njegov povratak u kadar Modrih

Plemenita gesta Marina Čilića: Pokrenuo novi humanitarni turnir za pomoć mladim talentima

Dalić najavio promjene u vezi za Poljsku: "Osvježit ćemo momčad, ali nećemo puno mijenjati"

Standings provided by Sofascore