Nogomet
Nogomet

Prodaje se imovina bivšeg prvoligaša koji je odgojio brojne Vatrene: Početna cijena je 0 eura

Imovina bivšeg prvoligaša Zadra oglašena je za prodaju.

Nogometaši HNK Zadra (Foto:Jure Miskovic/Cropix)

HNK Zadar, nasljednik nekadašnjeg prvoligaša Zadra, nedavno je dobio novog vlasnika iz Australije, no vrlo brzo su iskrsnuli problemi.

Mark Ivančić, investitor iz Australije, našao se u poteškoćama i prije nego što je proces prijenosa vlasništva krenuo u realizaciju.

Prvo je saznao kako momčad možda ostaje bez klupskih prostorija i svlačionica na koje se Reno Sinovčić upisao kao vlasnik, a sada postoji mogućnost da će netko kupiti i iščupati 3 tisuće sjedalica koje se nalaze u vlasništvu bivšeg kluba.

Skandal na Davis Cupu: Srbi ponovno izašli na teren s pjesmom koja promiče aneksiju

Naime, stečajni upravitelj je objavio oglas za prodaju imovine koja vrijedi oko 45 tisuća eura, a kako dosad nije bilo interesa za njom, ovog puta se prodaje bez isticanja početne cijene, piše 057info.hr, a to znači ako dođe ponuda u visini od jednog eura, ona će biti prepuštena sretnom kupcu.

Postoji samo jedan uvjet, a to je uplata jamčevine u iznosu nešto većem od 4,6 tisuća eura, što predstavlja 10 posto vrijednosti, no ako ponude bude niže od te, razlika će se vratiti.

Nekoć branio za Dinamo, a sad je potpisao za trećeligaša iz Dalmacije: Ima nastup za Vatrene

To znači da se prodaju dresovi, mehanizacija, uredska oprema, pa i komplet pehara koje je klub osvojio, sve je to stavljeno na grupnu prodaju, kao i 3 tisuće sjedalica. Naravno, postoji opcija da novi vlasnik otkupi imovinu i tako zadrži trofeje te ostalo.

Dodajmo kako su u Zadru igrački odrastali brojni Vatreni, od Luke Modrića, Danijela Subašića, Dominika Livakovića, Šime Vrsaljko i brojni drugi...