Nogomet
Nogomet

Preuzima li Dario Šimić Dinamo: Dovodi Eduarda i Igora Bišćana?

Dario Šimić bi navodno mogao preuzeti Dinamo i u klub uključiti svoje bivše suigrače.

Eduardo i Dario Šimić (Foto:Marko Prpić/Pixsell)

Stanje u Dinamo je i dalje neizvjesno. Nitko ne može sa sigurnošću tvrditi tko će u idućem razdoblju sjediti u Upravi kluba nakon brojnih sukoba.

Borba za vlast u Dinamo traje već jako dugo. Zdravko Mamić je za Dnevnik Nove TV potvrdio da se povlači iz velike bitke protiv Krešimira Antolića, no njegovi ljudi neće tako lako odustati.

Vlast u Dinamu prema pisanju Jutarnjeg lista mogla bi preuzeti treća strana. Ako se to i ostvari, Mamić i Antolić bi pali u drugi plan, a trećoj strani bi se dale ruke u vođenju kluba.

Tko je ta treća strana?

Prema pisanju spomenutog izvora klub bi mogao preuzeti legendarni Dario Šimić, a uz njega bi mogli doći Igor Bišćan, kao novi trener i Eduardo Da Silva na mjesto sportskog direktora.

Šok za Hajduk! Poznato je koliko će Emir Sahiti biti van terena, ozljeda je strašno izgledala

Šimić je nakon profesionalne karijere ostao duboko u nogometu, jedan je od hrvatskih nogometaša s puno veza u svijetu nogometa, ponosno nosi grb FIFA-inih legendi, aktivan je na mnogim poljima pa je već dokazao svoju sposobnost.

Iza njih navodno čvrsto stoji slavni Zvonimir Boban, bivši drugi čovjek FIFA-e, a i sama legenda Dinama.

Uz sve to na razne pozicije u klubu mogli bi doći bivši igrači, Tomo Šokota, Jerko Leko i Silvio Marić, a navodno se želi nekad u budućnosti uključiti i Milana Badelja, također bivšeg igrača Dinama i viceprvaka svijeta s Hrvatskom 2018. godine.

Više o