Nogomet
Nogomet

Preokret u Hajduku: Vraća se potjerani dvojac!

Yassine Benrahou i Leon Dajaku vratili su se u momčad Hajduka.

Nikola Kalinić (Foto:Damir Krajač/Cropix)

Hajduk je u momčad vratio potjerani dvojac koji je na trenutke pokazivao vrlo dobre predstave prošle sezone. Yassine Benrahou i Leon Dajaku ovog su petka trenirali s momčadi što znači kako bi uskoro mogli biti na raspolaganju treneru Gennaru Gattusu.

Radi se o dvojici igrača koji su krajem prošle sezone stavljeni na stup srama zbog izleta na obližnje otoke u trenutku dok je Hajduk bio u rezultatskom kolapsu, a oni su službeno bili ozlijeđeni.

Tada se spominjao i njihov pristup na treninzima te su platili ceh općenitog kaosa vezanog za disciplinu u svlačionici Bijelih.

Leon Dajaku (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Strogi Gattuso je i doveden s jednim od najvažnijih zadaća uvođenja reda i profesionalnosti u klubu pa su Dajaku i Benrahou bile očekivane žrtve novog pristupa.

Očito je došlo do dogovora s Nikolom Kalinićem i trenerom, jer obojica su i dalje na plaći u Hajduku te nema smisla da oni ne budu u kadru, naročito u situaciji u kojoj Bijeli nemaju igrača upravo na pozicijama krila koja su njih dvojica najčešće okupirala u protekloj sezoni kada su bili na terenu.

Nedavno je u intervjuu za Dnevnik Nove TV predsjednik kluba Ivan Bilić potvrdio javnu tajnu kako Hajduk trenutno nema punu blagajnu koja bio omogućila neke nove transfere, a vidjet ćemo hoće li povratak ovog dvojca popuniti rupe na krilima te koliko će izdržati u režimu Gennara Gattusa.

Bivši trener otkrio možda najveći problem Hajduka: ''Perišić i Brekalo nisu mogli doći k sebi''

Hrvatski dragovoljac opet oduševio: Evo kako izgleda najnoviji dres

Dinamo ima ''laganicu'' prije odluke o Ligi prvaka: Jakiroviću kum sve otkrio

Yassine Benrahou (Foto: Tom Dubravec/Cropix)