Nogomet
Nogomet

Predsjednik Dinama oglasio se povodom tragedije u Grčkoj: "Šokirala me informacija"

Velimir Zajec, predsjednik Dinama i legenda Panathinaikosa, izrazio je sućut obitelji tragično preminulog nogometaša atenskog kluba Georgea Baldocka...

Velimir Zajec (Foto:Nenad Dugi/Cropix)

Predsjednik Dinama Velimir Zajec oglasio se na društvenim mrežama povodom tragične smrti nogometaša Panathinaikosa Georgea Baldocka (31), koji je pronađen mrtav u bazenu svoje kuće u Grčkoj.

Kao što je poznato, Zajec je igračka i trenerska legenda PAO-a te je vrlo poštovan i cijenjen u Grčkoj.

"Šokirala me informacija o smrti igrača Panathinaikosa. Iskrena sućut obitelji Georga Baldocka i svim navijačima Panathinaikosa!" poručio je predsjednik Dinama.

31-godišnji član Panathinaikosa pronađen je mrtav u bazenu svoje kuće nakon što do njega nisu uspjeli doći članovi obitelji koji žive u Engleskoj. Njegova majka i supruga satima su pokušavale stupiti u kontakt s njim, a onda su obavijestili vlasnika kuće da pokuša pronaći Baldocka.

Nažalost, uslijedilo je šokantno otkriće - beživotno tijelo grčkog nogometaša pronašao je u bazenu i potom je pozvao hitne službe. Prema prvim informacijama, na njegovu tijelu nisu pronađene nikakve ozljede, no točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.