Nogomet
Nogomet

Policija objavila detaljne upute za sve navijače Hajduka koji dolaze na derbi s Osijekom

Utakmica 7. kola HNL-a Osijek - Hajduk počinje u 21:05 u Gradskom vrtu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Policija je večerašnji derbi 7. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu proglasila utakmicom visokog rizika.

Budući da u Gradski vrt dolazi veliki broj gostujućih navijača, policija se oglasila posebnim priopćenjem. Tako navijačima Hajduka preporučuje sljedeće trase za dolazak na sjevernu tribinu Gradskog vrta:

  • Dolasci iz smjera Zagreba i graničnih prijelaza s BIH-Šamac i Svilaj - silaz s autoceste A5 na izlazu Osijek.
  • Dolasci iz smjera Vukovara - uključenje s Trpinjske ceste na Južnu osječku obilaznicu na spojnici navedenih cesta.

Osim toga, navode da će gostujuće navijači prihvatiti policijski službenici na izlazima s austoceste A5 u Osijeku, zbog čega bi bilo poželjno da do izlaza dođu najkasnije do 17:30 kako bi na vrijeme stigli, u organiziranoj koloni, do parkirališnog prostora u blizini sjeverne tribine stadiona.

FOTO Policija dovršila očevid nesreće u kojoj je poginuo otac Marka Livaje, poznati novi detalji

Također, navijačima Hajduka preporučuju da za odmor i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača jer će policijski službenici osiguravati pretprate navijača od izlaza s autoceste do stadiona ili od spojnice ceste s južnom osječkom obilaznicom.

Organizatori utakmice će ispod sjeverne tribine postaviti štandove za prodaju bezalkoholnih pića i hrane, a izađu li van stadiona tijekom utakmice, navijačima neće biti omogućen povratak na tribinu.

Ostale upute i preporuke policije za gostujuće navijače možete vidjeti OVDJE.

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore