Nogomet
Nogomet

Tko je ovaj? Pogledajte kako izgleda Ante Čačić u novoj FIFA-i 23

Dinamov trener Ante Čačić dobio je svoju digitalnu verziju u novoj verziji FIFA-e.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U novoj inačici poznate videoigre FIFA 23 Dinamov trener Ante Čačić i Hajdukov Mislav Karoglan imat će svoje digitalne varijante, a moći ćete ih koristiti u karijernom modu.

Mnogi domaći ljubitelji videoigara oduševili su se saznavši kako će se u novoj inačici FIFA-e 23 moći igrati s Dinamom i Hajdukom, odnosno što se u popularnu računalnu igru vraća i Hrvatska.

Čačić u FIFA-i

No, to nije jedini novitet. U novoj igri svoje modele imat će i treneri Modrih te Bilih, Ante Čačić i Mislav Karoglan, koje ćete moći koristiti u karijernom modu, međutim za razliku od Jurgena Kloppa, Pepa Guardiole i poznatijih trenera, koji imaju puno realnije varijante, lik Ante Čačića stvara se unutar same igre, pa njegova digitalna verzija nije baš vjerodostojna.

Ante Čačić je tako dobio nekoliko godina mlađeg lika bez naočala, a mnogi navijači na društvenim mrežama su se dobro zabavili pogađajući na koga ih Čačić podsjeća.

Mislavu Karoglanu, koji je tek nedavno potvrđen kao dugoročno rješenje, još nisu napravili digitalnu verziju, međutim sudeći po tome kako su "unakazili" Čačića, nismo sigurni da je s nestrpljenjem iščekuje.