Nogomet
Nogomet

Podcast Utakmicu po utakmicu (5): Hajdukova Villarrealnost i Rijekina stvarnost

U podcastu Utakmicu po utakmicu pogledajte analizu Hajduka i Dinama u Europi, derbija i sjajnog 5. kola SuperSport HNL-a.

Nakon prvih pet kola SuperSport HNL-a tablica izgleda prilično čudno. Pridonijeli su tome rezultati 5. kola u kojima se najviše ističu pobjede Dinama i Slaven Belupa, prve i druge momčadi na ljestvici.

Detaljnu analizu najzanimljivijih događaja u najdražoj nam nogometnoj ligi kao i svakog ponedjeljka donosi podcast Utakmicu po utakmicu.

U uvodu možemo čuti doživljaje Igora Ćurkovića iz Guimaraesa gdje je domaćin raznoraznim smicalicama pokušao omesti momčad Hajduka na i izvan terena te analizu rutinskog Dinamovog prolaska Ludogoreca.

Nakon uspjeha naših najvećih klubova u Europi snage su odmjerili u maksimirskom derbiju u kojem je Dinamo s 4:1 pregazio najvećeg rivala. Hajduk se u neobičnom izdanju predstavio na toj utakmici, a takav je bio i tijek susreta o čemu su diskutirali naši komentatori u podcastu.

Pravda za Čačića

Ivan Ljubić se posebno osvrnuo na nastupe mladog Baturine i stao u obranu Ante Čačića, a Mateo Pukšar je ispričao anegdotu kada su ga na Maksimiru zamijenili s Josipom Mišićem.

Dosta se analizirala pobjeda Zekićevog Slavena u Rijeci. Što se to točno događa na Rujevici i žali li se Rijekin gazda pretjerano ili ne?

U Osijeku se krizi na nazire kraj, ali gdje je u svemu tome Kristijan Lovrić? Komentirala se i ozljeda, ali forma Igora Postonjskog te igra Tonija Teklića.

Pojavile su se priče o transferima Biuka iz Hajduka te Belje iz Osijeka. Što se tu događa i jesu li ti transferi dobri potezi ili nisu?

U borbi za Trofej Tomislava Stipića imamo pomalo iznenađujućeg pobjednika kola, tu je kladionica uoči 6. kola, a u kvizu je bilo problema s točnim odgovorima.

Pogledajte peto ovosezonsko izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu u priloženom videu na vrhu članka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore