Nogomet
Nogomet

Navijači Arsenala u šoku: Kapetan usred dramatične završnice napustio teren i nestao na nekoliko minuta

Pierre-Emerick Aubameyang ležerno je napustio teren u trenucima dok je Arsenal ganjao izjednačujući pogodak protiv Brigtona.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kapetan Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang nestao je na nekoliko minuta u završnici utakmice s Brightonom nakon što je krenuo niz tunel iz nepoznatog razloga, a privremeni menadžer Topnika Freddie Ljungberg nakon utakmice je potvrdio da je napadač nestao zbog pauze za WC.

''Zapravo nisam ni primijetio da je otišao, samo sam ga vidio da se vraća nakon što je otišao na nekoliko minuta. Kada trebate ići, trebate ići'', prokomentirao je Ljungberg.

Međutim, navijačima Arsenala tako nešto nije bilo ni smiješno ni simpatično jer je Aubameyang ostavio svoju momčad s desetoricom igrača u trenucima kad se lomila utakmica.

Razlog više je to što se Arsenal nalazi u velikoj krizi te nije upisao pobjedu od listopada i trenutačno se nalazi pet bodova iznad zone ispadanja. Da stvar bude gora, kamera je uhvatila i žestoku raspravu Mesuta Özila i privremenog pomoćnika, a bivšeg igrača Pera Mertesackera.