Nogomet
Nogomet

Perišić na pragu potpisa za novog prvoligaša: U vlasništvu su milijardera, htjeli su i Modrića

Ivan Perišić se nalazi na pragu odlaska iz Hajduka u Como.

Ivan Perišić (Foto:Tom Dubravec/Cropix)

Saga oko Ivana Perišića se polako bliži svom kraju!

Kako se ljetni mercato bliži svom vrhuncu, tako se zahuktava stanje na tržištu, a to nije zaobišlo ni hrvatskog reprezentativca koji se nalazi na izlaznim vratima Hajduka i sada je posve jasno kako se vraća u Serie A.

Prvo se pojavila informacija da su menadžeri ponudili Perišića upravi Fiorentine, a onda je krenuo pravi rat insajdera na društvenim mrežama! Gianluca di Marzio je pisao o ponudi Monze, Fabrizio Romano o ponudi Genoe, a onda se iz vedra neba pojavio i treći klub:

"Como je u podmaklim pregovorima oko potpisa Ivana Perišića iz Hajduka. Dogovor je u završnoj fazi i skoro je sve gotovo", poručio je Romano.

Ako se to zaista obistini, Perišić će potpisati za novopečenog prvoligaša koji se nalazi u vlasništvu bogate indonezijske obitelji Hartono. Okupili su nekoliko investitora iz svijeta nogometa, momčad su dali u ruke Cescu Fabregasu i imaju ambiciozne planove.

Momčad su osnažili brojnim zvijezdama, stigli su Raphael Varane, Nico Paz, Sergi Roberto, Pepe Reine i ostali, a sada su i na pragu angažmana proslavljenog hrvatskog reprezentativca. Ako već nisu uspjeli dovesti Luku Modrića i Petra Sučića, čini se da će više sreće imati s Perišićem.

Dodajmo kako bi na račun klauzule Hajduk trebao dobiti 200 tisuća eura odštete.

Srbi bruje o novom skandalu, dvojac ne želi igrati za reprezentaciju: "Čemu farsa? Ozljede su izmišljene"

VIDEO Zagrepčanin uveo klub u Ligu prvaka, a tamo ga čeka Dinamo: "Gol? To bi bio šlag na tortu, ali..."

VIDEO Na Maksimir sletjela bogata ponuda za dragulja: Evo što je odlučio Dinamo