Nogomet
Nogomet

Guardiola na čudan način najavio spektakl: "Naša povijest protiv njihove nema šanse"

Manchester Cityju je ovo treći nastup u polufinalu, u posljednjih sedam sezona, a na konačnu pobjedu (osvajanje trofeja) još uvijek čekaju.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Prepun hvale na račun nogometaša Real Madrida, suparnika njegovog Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka, je trener kluba iz Manchestera Josep Guardiola.

U utorak, s početkom u 21:00 na Etihadu će ove dvije momčadi odigrati prvi polufinalni ogled, a Manchester City i ove sezone sanja premijerni naslov u ovom elitnom natjecanju.

"Nama trebaju dvije iznimne utakmice protiv Reala ako želimo proći dalje. Ako se mora natjecati naša povijest s njihovom onda nemamo nikakve šanse. No, ovo je borba 11 na 11 te naravno da imamo šanse za prolaz", rekao je Guardiola.

Inače, Manchester Cityju je ovo treći nastup u polufinalu, u posljednjih sedam sezona, a na konačnu pobjedu još uvijek čekaju.

"Pokušat ćemo biti svoji u obje utakmice protiv Reala. Igrati kako inače igramo, ali moram priznati da nam je čast što u polufinalu igramo protiv takve ugledne momčadi kao što je Real. Uopće nije potrebno naglašavati koliko imamo jakog suparnika preko puta sebe", dodao je Guardiola.