Nogomet
Nogomet

Perišićev bivši suigrač: "Yamalu je nedostajalo samo jedno do 16… Da ti zabije ovu golčinu u facu"

Povremeni španjolski reprezentativac Pedro Porro uživao je u "osveti“ svog mlađahnog sunarodnjaka.

Lamine Yamal i Nico Williams (Foto:Afp)

Nogometaši Španjolske pobijedili su Francuze u polufinalu Eura uz golčinu talentiranog Laminea Yamala, a bivši suigrač Ivana Perišića iz Tottenhama, povremeni španjolski reprezentativac Pedro Porro, iskoristio je njegov gol kako bi ga još jednom "zabio“ Adrienu Rabiotu.

Porro je bio na širem popisu Luisa de la Fuentea, ali na koncu nije izborio poziv za Euro, međutim sve prati, pročitao je kad je Francuz Adrien Rabiot „napao“ njegovog suigrača i iskoristio je trenutak sinoćnjeg slavlja kako bi mu se osvetio.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Yamalu je nedostajalo samo jedno...

Francuz je uoči utakmice pokušao stvoriti pritisak 16-godišnjaku kroz medije, ali vratilo mu se s kamatama. Yamal je za svoju predstavu sinoć nagrađen za igrača utakmice, a Rabiot pakira kofere i vraća se doma.

"Na nama je da mu napravimo presing i pokažemo da za igranje u finalu moraš napraviti puno više, nego što je on dosad napravio“, pričao je između ostalog Rabiot.

Yamal je poslije utakmice na društvenim mrežama objavio „šah mat“, a Porro je otišao korak dalje odgovorivši Rabiotu na prozivku:

"Nedostajalo mu je samo jedno u ovih 16 godina… Da ti zabije ovu golčinu u facu“, napisao je. 

Fotografija Messija i bezvoljnog 8-godišnjeg Olma širi se internetom: "Nisam se želio fotografirati, nasilu su me posjeli u njegovo krilo"

VIDEO Snimka iz tunela razbjesnila Francuze: Pogledajte što je Mbappe napravio na poluvremenu

FOTO Poznati španjolski klub narugao se Kylianu Mbappeu nakon ispadanja s Eura