Nogomet
Nogomet

Ovako slave prvaci Amerike: Striptizete twerkale iznad pehara, grad lud za nogometom

Nogometaši Atlanta Uniteda na zanimljiv su način proslavili povijesni naslov prvaka.

Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot)

Galerija

Tek su dvije godine članovi MLS lige, a već su došli do naslova nogometnog prvaka SAD-a. Atlanta United prošlog je vikenda slavila protiv Portlanda s 2:0 na svom Mercedes-Benz stadionu, koji dijele s NFL momčadi Atlanta Falcons.

Momčad argentinskog trenera Tate Martina, bivšeg izbornika Argentine i trenera Barcelone brzo je kupila navijače u gradu koji nije slavio neki trofej u sportu još od 1995., kada su bejzbolaši Atlanta Bravesi osvojili MLB naslov. Zato su neki ovo čak proglasili prekidom prokletstva.

Atlanta luda za nogometom

Na finalnoj utakmici Uniteda i Timbersa bilo je više od 73 tisuće navijača što je novi rekorda finala MLS-a, poznatijeg kao MLS Cup. Mnogi kažu da je Atlanta jednostavno poludjela za nogometom, a najbolji dokaz tomu jest sljedeći podatak: Atlanta je na domaćim utakmicama ove godine imala u prosjeku više od 53 tisuće gledatelja po utakmici!

Dva dana nakon osvajanja naslova u gradu im je po hladnom vremenu upriličena slavljenička parada na kojoj se usred radnog dana okupilo 20-ak tisuća ljudi. No slavilo se i u noći nakon utakmice, po gradu, ali i u striptiz-klubovima.

U javnost su procurile snimke iz jednog takvog bara, navodno zloglasnog, gdje zalaze mnoge zvijezde. Chris McCann, Miles Robinson i Jeff Larentowicz samo su neki od igrača koji su tamo stigli nakon utakmice s peharom MLS prvaka.

Pehar je završio na podiju sa striptizetama, a dobio je i ''twerkanje''. Čini se da se ovaj pehar itekako dobro proveo i da mu se sviđa u novom gradu.
 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.