Nogomet
Nogomet

Otkriveno što je šokirani Müller rekao omraženom Oliveru nakon one katastrofalne odluke

Mnogi su se sinoć nasmijali potezu engleskog suca Michaela Olivera.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jedna od najboljih i svakako najbogatija nogometna liga na svijetu, engleska Premier liga ima veliki problem sa sucima. Uz svu moguću tehnologiju, u Engleskoj se svako malo priča o sudačkim odlukama iako u njihovoj tradiciji to nije ''dio nogometne igre'' kao, na primjer, u Italiji ili Španjolskoj.

Kao najbolji engleski sudac danas slovi Michael Oliver, čovjek koji je ujedno uz Mikea Deana i najkritiziraniji sudac s Otoka. Ovako na prvu, sjećamo se da su ga prije nekoliko godina spominjali navijači Juventusa poslije gostovanja kod Reala, pa navijači Dinama, a nedavno i navijači Liverpoola nakon gradskog derbija s Evertonom.

Kad su navijači Bayerna čuli da je baš on delegiran za utakmicu s Atleticom preplavili su društvene mreže komentarima. Bili su užasnuti što njihovu klubu sudi čovjek oko kojeg su svako malo prije o lošim procjenama na terenu, najblaže moguće rečeno.

Srećom za njih, Oliver nije uspio upropastiti prvu utakmicu prvaka Europe. Bayern je pregazio Atletico s 4:0, ali se nakon utakmice ipak priča o Oliveru i njegovoj odluci u 21. minuti.

Thomas Müller prvi je došao do jedne lopte koju je dodao, a bivši igrač Tottenhama Kieran Trippier pokušao je uklizavanjem to spriječiti. No zakasnio je taman da naleti na nogu njemačkog nogometaša. Čak i taj dodir nije ni bio pretjerano žestok, ali je Müller odigrao dodavanje loptom i to nikako nije mogao biti prekršaj za goste. I ne samo to, Oliver je Nijemcu pokazao žuti karton.

Trippier je glumom malo i pomogao Oliveru da donese odluku, no svejedno se radi o katastrofalnoj pogrešci i pogrešnoj procjeni engleskog suca. Müller je šokiran hodao za njim tražeći nekakvo objašnjenje, a njemački mediji prenose što mu je ogorčena zvijezda Bayerna na kraju poručila:

''Što se događa ovdje? Ej? Ovo ne može biti istina. Igramo protiv Atletico Madrida, najvećih grubijana u svjetskom nogometu i ja dobijem žuti karton zbog ovog?!''

Situaciju možete pogledati ovdje.