Nogomet
Nogomet

Osvojio je srebro s Vatrenima, a sada igra potpuno drugačiji nogomet, koji je osnovao Toni Kroos

Osvajač svjetskog srebra s Hrvatskom odlučio se okušati u dvoranskom nogometu nakon jako dobre karijere.

Toni Kroos (Foto:gol.hr)

Legendarni Toni Kroos na kraju prošle sezone umirovio se od nogometa. Bivši igrač Real Madrida i Bayerna nije se odlučio odmarati u mirovini, odmah se bacio u biznis.

Kroos je osnovao dvoransku nogometnu ligu imena ''Icon League'', kojoj je cilj skupiti bivše nogometaše koji će se okušati u novoj verziji nogometa.
Liga ikona okuplja momčadi pod vodstvima bivših i nekih sadašnjih igrača, kao što su Franck Ribery i David Alaba.

U ligi i sinovi legendi Hajduka i Vatrenih

A zanimljivo je da u ligi igra i bivši Vatreni Filip Bradarić. Osvajač svjetskog srebra s Hrvatskom odlučio se okušati u dvoranskom nogometu nakon jako dobre karijere.

Bio je igrač Hajduka, Rijeke, Cagliarija i Celte Vigo, a zadnji angažman imao je u dresu Zrinjskog.

Službeno se još nije oprostio od nogometa, a uz sve to ima i šest nastupa za Vatrene. Najviše će sigurno pamtiti dvoboj protiv Islanda u Rusiji, na kojem je zaigrao posljednjih 25 minuta.

U prvenstvu igra i Boris Rapaić, sin Milana Rapaića. On je Bradarićev suigrač, kao i Antonio Asanović, sin Aljoše Asanovića.

Liga želi ponuditi bržu, raznolikiju i uzbudljiviju verziju igre, koja će donijeti nepredvidljive preokrete i više zabave za gledatelje.

"Klasični nogomet kakav igram i volim uvijek će postojati i nastaviti oduševljavati ljude diljem svijeta. No, postoji velik broj navijača koji žele iskusiti drugačiji format nogometa – brži, dinamičniji, s više akcije i golova. To je ono što ćemo im pružiti'', rekao je Toni Kroos.

Užas u Dalmaciji: Šakama se tukli trener i igrač Splita, letjele su i kopačke po glavi!?

Petkovićev menadžer otkrio: Bruno je imao ponude Bayerna i tri engleska kluba

Verstappenu najbolja startna pozicija u sprinterskoj utrci za VN SAD-a

 

 

Više o