Nogomet
Nogomet

Osijek do iduće godine ostaje bez Kristijana Lovrića!?

Prema dostupnim informacijama, Osijekov krilni napadač odlučio je svoje ovosezonske probleme riješiti operacijom.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Otkako je započela ova sezona, Kristijan Lovrić nikako da uhvati konstantu. Iako je u istu ušao sa suspenzijom od dvije utakmice, zaigrao je Lovrić u Kazahstanu protiv Kizilžara, kao i u domaćem susretu protiv istog protivnika, a upisao je i dva nastupa u prvenstvu.

Ipak, od Osijekovog susreta protiv Dinama, koji je odigran 20. kolovoza te u kojem je Lovrić odigrao 74 minute, nije zaigrao. Dva susreta bio je na klupi, dok u dva susreta kod Renea Pomsa nije uopće bio na raspologanju.

Trbušni zid je problem

O razlozima Lovrićeve nedostupnosti mogli smo čuti svašta, posebno na tribinama i među navijačima, ali kod njega se radi samo o jednom. Ozljedi trbušnog zida koju nikako ne uspijeva u potpunosti zaliječiti. 

Prema informacijama koje donese Sportske novosti, sad je konačno prelomio i odlučio podvrgnuti se operaciji koja će problem riješiti, no taj način naravno ima i svoju lošu stranu. Lovrićev oporavak trebao bi trajati oko dva mjeseca, što bi značilo da ove polusezone više neće biti na raspolaganju.

Lovrić je doveden prošle zime kao najskuplji igrač u povijesti kluba, a u 12 utakmica postigao je dva pogotka i upisao dvije asistencije. Ove sezone, nakon punih priprema, očekivao se njegov pravi doprinos, ali spomenuta ozljeda u tome ga je onemogućila. 

Navijači Osijeka mogu se samo nadati da će od zime to izgledati onako kako su se svi nadali nakon što su mu priredili uistinu spektakularan doček.