Nogomet
Nogomet

Olić u nedoumici uoči gostovanja Modrih na Allianzu: "Volim Dinamo, ali Bayern je veliki favorit"

U razgovoru za službenu stranicu Bayern Münchena Ivica Olić dotaknuo se Dinama i njegove škole te Hrvatske U21 reprezentacije.

Ivica Olić (Foto:Robert Fajt)

Bivši igrač Dinama i Bayern Münchena te sadašnji izbornik Hrvatske U21 reprezentacije Ivica Olić obratio se službenoj stranici Bayern Münchena uoči gostovanja Modrih na Allianz Areni.

Na početku se Olić prisjetio kada je 2002. godine potpisao za Dinamo iz NK-a Zagreb:

"Tada su u Hrvatskoj postojale samo dvije opcije: ili si bio navijač Dinama ili si podržavao Hajduk. To je bila jedina godina kad sam igrao za Dinamo Zagreb. Bio je to nevjerojatan osjećaj, još uvijek se sjećam toga."

"Volim Dinamo, ali Bayern je veliki favorit"

Bivši napadač Vatrenih otkrio je kako je priželjkivao taj okršaj uoči ždrijeba:

"Nadao sam se da će Dinamo igrati protiv Bayerna, moram biti ondje kada se moji bivši klubovi suoče. Volim Dinamo, mislim da će odigrati dobru utakmicu i boriti se, ali jasno im je da je Bayern veliki favorit."

Olić je također naglasio kako je Dinamo velika sila u hrvatskom nogometu:

"Razlika u kvaliteti unutar lige je ogromna. Dinamo je sila, posebno kada igra kod kuće, pred bučnim navijačima. Pobijedili su Tottenham i Atalantu u Zagrebu, navijači im mogu pomoći da ostvare velike pobjede."

Za kraj Olić se dotaknuo poznate Dinamove škole:

"Dinamo ima dobar miks iskustva u međunarodnim natjecanjima i puno mladih talenata. Puno mladih talenata u Hrvatskoj doživi svoj san kada ih Dinamo zove."

Posljednji okršaj tih dviju momčadi 2015. na Allianzu završio je pobjedom domaćina 5:0, a Bavarci su slavili i u uzvratu s 2:0.

VIDEO Odluka suca izazvala konfuziju na terenu: Bivši Vatreni prvo dobio crveni pa onda žuti karton

Srpski olimpijac prozvao suce sotonistima, a sad je dobio žestoku kaznu jer se prekrižio

Na Google kartama označili Maksimir kao Park Marka Livaje: Stigao je i odgovor navijača Dinama