Nogomet
Nogomet

Ognjen Vukojević nije kriv: Odbačena kaznena prijava za obiteljsko nasilje

Izbornik U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević oslobođen je sumnji za obiteljsko nasilje.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je početkom mjeseca na policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje svojoj supruzi.

No kako saznajemo, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje te su mu ukinute mjere opreza.

Podsjetimo, Vukojevića je policiji prijavila supruga Andreja Ćupor, s kojom je u braku četiri godine. Bivša misica optužila je Vukojevića da je pripit tijekom obiteljske svađe prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Vukojeviću je tada određena mjera zabrane pristupa supruzi na manje od 200 metara, a nije smio kontaktirati s njom ni preko mobitela, društvenih mreža ili elektronske pošte.

Bivši se reprezentativac za Novu TV tada oglasio priopćenjem.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida."