Nogomet
Nogomet

Croatia Bogdanovci ekspresno raskinula suradnju s trenerom koji je napravio skandal na juniorskoj utakmici

Upravni odbor Croatije Bogdanovci jednoglasnom odlukom prekinuo je suradnju s trenerom Josipom Lovrićem.

Croatia Bogdanovci (Foto:Croatia Bogdanovci/Facebook)

Nogometni trener hrvatskog niželigaša iz Vukovarsko-srijemske županije NK Croatije Bogdanovci izvrijeđao je svoje igrače i bacio stol u svlačionici. Snimka tog incidenta s poluvremena juniorske utakmice zgrozila je javnost, a klub je brzo reagirao i smijenio problematičnog Josipa Lovrića. Sve su obavijestili službenim priopćenjem.

VIDEO Skandalozno ponašanje trenera iz Slavonije: Prevrnuo stol pa izvrijeđao dječake

"Nakon što se u medijima pojavio videozapis ružnih scena iz svlačionice naše juniorske momčadi, ovim se putem želimo obratiti javnosti i jasno očitovati. Prije svega, ovaj incident smatramo sramotnim i degutantnim te želimo jasno naglasiti kako ponašanje sada već bivšeg trenera juniorske momčadi strogo osuđujemo i da ono nema nikakve veze s idealima i vrijednostima koje ovaj klub gaji od svog osnutka."

"Uprava kluba je ekspresno reagirala te je istoga dana Upravni odbor jednoglasnom odlukom prekinuo suradnju s trenerom Josipom Lovrićem. Vjerujemo u budućnost našeg kluba i smatramo da trener mlađih uzrasta mora biti uzor u skladu sa svim pravilima pristojnog i humanog ponašanja", objavili su na društvenim mrežama.