Nogomet
Nogomet

VIDEO Nevjerojatna priča: Španjolac je 2006. podigao ovu poruku, Modrić je šest godina nakon stigao u Real

Marko Šepat je razgovarao s Jurićem, a u Španjolskoj je naišao i na navijača Real Madrida i otkrio nevjerojatnu priču iz 2006. i Luki Modriću.

Real Valladolid ove sezone vratio se u Primeru, a već nekoliko godina kao vlasnik i predsjednik predvodi ga legendarni Brazilac Ronaldo. Klub je to koji ima veliku povezanost s našim nogometašima. Jednog Hrvata tamo slave i nakon 25 godina, drugi im je omiljen trenutačno, a zbog Vatrenih neki navijači supruge prose po Lijepoj našoj. Priču iz Valladolid donosi Marko Šepat.

U samom srcu Španjolske nalazi se autonomna zajednica Kastilja i Leon, čiji je glavni grad Valladolid, ujedno i dom istoimenog nogometnog kluba. Real Valladolid trenutačno igra svoju 47. sezonu u Primeri u kojoj je odigrao čak 1628 utakmica. Ali poseban je i po još mnogočemu.

Marko Šepat je razgovarao s Jurićem, a u Španjolskoj je naišao i na navijača Real Madrida i otkrio nevjerojatnu priču iz 2006. i Luki Modriću.

"2006. godine sam na utakmicu protiv Mallorce na stadion Bernabeu došao s transparentom. Napisao sam poruku Peđi Mijatoviću da ga dovede. Tada je bio sportski direktor'', rekao je španjolski navijač.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu iznad članka.

  Velika policijska akcija u Madridu: Zbog Modrićeva suigrača uhićena četvorica

Novak Đoković objavom rastužio milijune fanova širom svijeta

Strašna ozljeda NBA zvijezde: Nekoliko sati nakon utakmice stigla je užasna dijagnoza