Nogomet
Nogomet

VIDEO Navijači Liverpoola poludjeli na bivšeg kapetana zbog snimke iz Hrvatske

Jordan Henderson još nije službeno postao član Al Ettifaqa, ali već je snimljen kako s novom momčadi trenira u Hrvatskoj.

Jordan Henderson (Foto:Screenshot)

Liverpoolov kapetan Jordan Henderson već se tjednima povezuje s transferom u saudijski Al-Ettifaq. Trakavica je otišla toliko daleko da se veznjak Redsa već priključio treninzima novog kluba iako posao još nije službeno notiran.

Henderson se odlučio javiti zovu novca i preseliti se u saudijsku nogometnu pustinju, koja bi uskoro trebala postati oaza za top-nogometaše na zalasku karijere. Uskoro bivši kapetan Liverpoola potpisat će trogodišnji ugovor sa Saudijcima i samo se čeka službeni čin.

Liverpool ostaje bez srca veznog reda: Klopp pušta dva bitna igrača u Saudijsku Arabiju

Navijače Liverpoola neugodno je iznenadila činjenica što je već napustio klub, iako još nema službene potvrde. Naprotiv, u srijedu ujutro doputovao je u Hrvatsku, gdje se Al Ettifaq priprema za novu sezonu, i čak je odradio trening s novom momčadi iako je još uvijek pod ugovorom s Liverpoolom.

"Pa on je još naš kapetan, to nema nikakva smisla", iščuđavaju se navijači Redsa na društvenim mrežama.

Dokaz da je sve gotovo jest činjenica da je u utorak bio na Anfieldu i oprostio se od suigrača, snimio video na kultnom Anfieldu, sjeo u privatni zrakoplov i poletio prema Hrvatskoj.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.