Nogomet
Nogomet

Nakon ždrijeba Lige prvaka, Zajec se dotakao i gorućeg pitanja: "To je sramota, treba pitati naše političare"

Nakon povijesnog ždrijeba Lige prvaka, svoja mišljenja podijelio je predsjednik DInama Velimir Zajec, koji se dotakao i goruće teme među navijačima Modrih.

Velimir Zajec (Foto:Profimedia)

Povijesni ždrijeb nove, reformirane i unosnije Lige prvaka održao se jučer, a hrvatski predstavnik Dinamo saznao je svojih osam protivnika u ovosezonskom izdanju elitnog europskog natjecanja.

Ždrijeb je pratila hijerarija zagrebačkog kluba, a predsjednik Dinama Velimir Zajec pratio je iz Maksimira pa podijelio svoja mišljenja o ždrijebu:

"Sportski direktor Marko Marić koji je bio u Monte Carlu nije baš bio najsretniji sa ždrijebom. Dobili smo jake protivnike, ali i one koje u našem dobrom stanju možemo pobijediti.

Nadam se da ćemo osvojiti koji bod, možda i prođemo. Naša momčad je dobro, dobro posložena. Ne možemo se nešto puno pojačati, ali takvi smo, kakvi smo. Protiv Qarabaga smo napravili pothvat izbacivši ih."

"Sramota je da Dinamo igra na ovakvom stadionu"

Kvalifikacijom u Ligu prvaka, Dinamo će zaraditi veliku svotu novca, a goruća tema među navijačima nisu pojačanja, već novi stadion. Zajec je na komentirao:

"Kad smo došli, kazali smo da ćemo srediti klub, to ćemo sigurno napraviti. Jedino nam ostaje stadion. Ne znam kako će se to završavati. Mislim da je sramota Dinama da igra na ovakvom stadionu. Ne znam kako će se osjećati ove momčadi iz Lige prvaka kad dođu ovdje."

"Ali o stadionu bi trebalo pitati naše političare koji vode politiku grada i države. Stalno se nešto odgađa, vjerujem da će to konačno netko presjeći, da će netko kazati, dosta je toga idemo izgraditi stadion." zaključio je Zajec.

Madrid i Mbappe imaju ozbiljan problem: "Potpuna suprotnost od onoga što se očekivalo"

Evo zašto je Armada prošla bez uhićenja u Ljubljani: Slovenci imaju posebnu taktiku i nije kraj

Senzacija na US Openu: Alcaraz šokiran i pregažen već u 2. kolu