Nogomet
Nogomet

Sramota u Slavonskom Brodu: Pretukli dječake na utakmici, sudjelovali i gledatelji!

Na kadetskoj utakmici niželigaša Željezničara iz Slavonskog Broda i Slavije iz Pleternice dogodio se veliki incident.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Na subotnjoj nogometnoj utakmici između kadeta Željezničara i Slavije izbila je velika tučnjava u kojoj je stradalo nekoliko igrača. Gostujući klub na svom je Facebooku objavio što se sve dogodilo, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Kadetska utakmica protiv Željezničara u Slavonskom Brodu nije dovršena nakon što su naši kadeti divljački napadnuti od protivničkih igrača i gledatelja. U 77. minuti utakmice, nakon prekršaja nad našim igračem, domaći igrač gura rukama istog, nakon kojeg dolazi do naguravanja većine igrača na terenu. U tom trenutku jedan od igrača NK Željezničar udara nogom jednog našeg igrača te isti igrač pada na pod, a ostali igrači domaće momčadi ga počinju gaziti nogama.

Tada pomoćni trener naših kadeta pokušava spriječiti tučnjavu i naguravanje, ali ga jedan od domaćih igrača udara šakom u glavu. Nakon toga ulaze gledatelji (većinom odrasli ljudi, roditelji i prijatelji domaćih igrača) na teren te počinje masovna tučnjava. Jedan od gledatelja udara našeg drugog igrača šakom u potiljak nakon kojeg isti igrač pada u nesvijest. Poslije toga pomoćni trener naše momčadi dobiva ponovo šakom u glavu od jednog gledatelja. Nakon toga skoro svi naši igrači i treneri panično bježe u sudačku svlačionicu i zaključavaju se jer se domaći igrači žele i dalje obračunavati.

Iza toga pozvana je policija i hitna pomoć. Igrač kadeta i trener starijih pionira pokušavaju ući u sudačku svlačionicu, ali ne mogu jer domaći igrači žele tučnjavu i viču riječima: 'Zašto se ne želite tući'. Isti igrač i trener bježe do autobusa i tada se svi smiruju jer dolazi policija i hitna pomoć. Dva igrača našeg kluba odvozi hitna na daljnje pretrage u bolnicu. Ukratko prenosimo ovo jezovito svjedočanstvo naših igrača i trenera po dolasku u Pleternicu. Da tragedija bude još veća nitko se od predstavnika kluba, trenera, roditelja nije ispričao za sve ovo, dapače još su se slavodobitno smijali. Do kada ćemo trpjeti ovakve stvari?''