Nogomet
Nogomet

Komedija u BiH: Gostujući trener i domaći navijač nasmijali gledatelje, ovaj mu dao 10 maraka, a onda…

Nogometaši Tuzla Cityja kiksali su u nedjelju u Posušju, ali pamtit će se nešto drugo.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine u nedjelju su se u 16. kolu sastali Posušje i Tuzla City na stadionu Mokri dolac. Bio je to okršaj drugoplasirane momčadi lige i domaćina, koji je pretposljednji na ljestvici. No dogodilo se iznenađenje…

Posušje je odnijelo vrijedan bod protiv favorita iz Tuzle (1:1), no na kraju su bili zadovoljni i gosti jer su igrali cijeli drugi dio susreta s igračem manje, a izjednačujući pogodak postigli su u 83. minuti. Posušje je pak propustilo odnijeti sva tri boda zbog igrača više i čak dva dosuđena penala u svoju korist, od kojih su jedan promašili.

No tijekom susreta dogodila se i jedna komična scena. Jedan je domaći navijač u 36. minuti ponudio okladu gostujućem treneru Husrefu Musemiću da će domaći vratar Brajlović obraniti 11-erac.

Oklada je bila u 20 maraka, no nakon što je Brajlović obranio penal trener je dao mladiću 10 maraka jer nije imao sitnog kod sebe, a kasnije mu je dao i ostatak.

To je sve dobro nasmijalo cijelu tribinu.

"Svakako jedna zanimljiva situacija. Navijač na tribinama je bio simpatičan i govori mi da će Brajlović obraniti penal, a ako obrani da mu dam 20 maraka. Rekoh ja da može. Dao sam mu deset maraka kad je obranio i još deset nakon utakmice. Pozitivna scena baš", rekao je Musemić za SportSport.ba i dodao:

"Vjerujte i meni je bilo zanimljivo sve to, a nakon što sam dao deset maraka, momak je počeo skanidrati ime našeg kluba Tuzla City, što je izazvalo dosta pozitivnih reakcija na stadionu."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore