Nogomet
Nogomet

Na dodjeli Zlatne lopte objavili Ronaldovu neprimjerenu fotografiju, Messi, Lewa i Mbappe umirali od smijeha

Trenutak u kojem su ponizili Ronalda, smatraju mnogi, nije bio primjeren.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Napadač Uniteda Cristiano Ronaldo nije imao šanse za Zlatnu loptu ove godine, a kad je takva situacija, čudesni Portugalac obično ne dođe na svečanost dodjele i komentira je preko društvenih mreža, ali u ponedjeljak uvečer organizatori su ga "natjerali“ da se pojavi.

Bio je to pokušaj šale, koju su mnogi na društvenim mrežama ocijenili kao potpuno neprimjerenu. I dok je njegov veliki rival Messi čekao svoju sedmu statuu, Ronaldo se morao suočiti s činjenicom da ga prvi put od 2007. godine nije bilo među najbolja tri, a njegovo nepojavljivanje na svečanosti ove godine je doživjelo veći publicitet nego inače.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Organizatorima priredbe je, čini se, toliko nedostajao da su ga odlučili sami "dovesti", odnosno usred svečanosti objavili su njegovu fotografiju u donjem rublju pokraj voditelja jučerašnje svečanosti Didiera Drogbe.

Robert Lewandowski, Lionel Messi i Kylian Mbappe umrli su od smijeha kad se fotografija pojavila na videozidu, a čak se i Didier Drogba, koji je sinoć bio vrlo raspoložen za šalu, zapitao – što im je ovo trebalo.