Nogomet
Nogomet

VIDEO Modrić sočno opsovao suca na hrvatskom, Real se izvukao bez crvenog kartona

Real je pobijedio Alaves uz puno muke.

Luka Modrić (Foto:Afp)

Sve je imao Real Madrid u rukama protiv Alavesa do 85. minute, a onda je umalo prokockao čak tri gola prednosti. Tada su gosti zabili dva gola u dvije minute i nastala je panika u redovima domaćina.

Prije toga Real se izvukao od crvenog kartona nakon što je mladi Brazilac Endrick udario gostujućeg igrača u međunožje dok lopta nije bila ni blizu. Čak je i sudački ekspert Realova biltena Marca rekao da je to lako mogao biti isključujući crveni karton.

Endrick trebao dobiti crveni karton

''Nije to bio jak udarac, ali samim tim što nije bio u startu za loptu mogao je biti isključujući. Sudac to uopće nije vidio, ali VAR je morao to pokazati'', rekao je Perez Burrull na Radio Marci.

Nakon utakmice su se zbog te situacije posvađali Carlo Ancelotti i trener gostiju Luis Garcia.

''Razmijenili smo mišljenja, ali nije bilo sukoba. Trebali smo posljednjih desetak minuta imati igrača više jer je Endrick trebao dobiti crveni karton. Imao je namjeru udariti igrača bez lopte, tu je sve čisto'', komentirao je Garcia nakon utakmice.

Tu situaciju pogledajte ovdje.

Vinicius i Modrić prigovarali

Realovci se pak žale da im je sudac prelako dijelio žute kartone zbog prigovora. To je nešto što je najavljeno od sudačke organizacije ove sezone jer su upute da sa sucem razgovara samo kapetan. Igrači Reala dobili su tri žuta kartona, a jedan od njih je i Vinicius.

No, nakon tog žutog kartona brazilski as je još nekoliko puta gestikulirao prema sucu, smijao se njegovim odlukama i sarkastično komentirao. Mnogi misle da je zaslužio još jedan.

Dobio ga je na samom kraju utakmice i Luka Modrić, koji je ušao u igru tek u 69. minuti utakmice. Nakon žutog kartona Modrić je sočno opsovao suca na hrvatskom, a što mu je točno rekao, pogledajte ovdje.

Standings provided by Sofascore