Nogomet
Nogomet

Dinamo sve bliže velikom pojačanju: Još samo nedostaje dogovor s Urugvajcem

Martin Satriano sve je bliže dolasku u Dinamo na posudbu.

Martin Satriano (Foto:Afp)

Talijanski mediji izašli su s informacijom kako je Dinamo vrlo blizu potpisivanja Interovog napadača Martina Satriana. Klubovi su međusobno postigli dogovor te još samo nedostaje pristanak od strane igrača kako bi cijeli posao bio završen.

Satriano je prošlu sezonu proveo na posudbi u Empoliju za koji je odigrao 31 utakmicu i zabio dva gola u Serie A. Na kraju sezone on se vratio u matični Inter gdje su ispred njega ipak neka veća imena, stoga 22-godišnji reprezentativac traži novu priliku za dokazivanje.

Osijek u prijateljskoj utakmici poražen od Mađara, slijedi generalka na novom stadionu

Nije Dinamo jedina momčad koja se interesira za Satriana jer u redu stoji još nekoliko momčadi u Serie A koje su pokazale interes za Urugvajca.

Frosinone i Cagliari predvode popis talijanskih klubova koji bi rado u svojim redovima voljeli vidjeti Satriana. Međutim, prema navodima iz Italije, Urugvajac će otići u inozemstvo što ukazuje na to da je Dinamo ipak prvi favorit za njegovo dovođenje.

Prema tim navodima Inter i Dinamo gotovo su dogovorili posudbu, a jedini koji to može stopirati je sam igrač. Sada je na potezu upravo on. Dinamu se bliži početak sezone, a prva je na redu utakmica Super kupa, potom slijede najvažnije kvalifikacijske utakmice za Europu.