Nogomet
Nogomet

VIDEO Poznati nogometaš vodio navijanje na tribini s Delijama, a igra za gradskog rivala

Marko Gobeljić glavno je ime derbija, a nije ga ni igrao.

Gobeljić na tribini s Delijama (Foto:Screenshot)

Na netom odigranom gradskom derbiju između Partizana i Crvene zvezde dogodilo se pravo poniženje domaćina. Gosti su slavili s čak 4:0 i nanovo zatresli već dobro poljuljani Partizanov brod.

No najbizarnija scena s derbija Srbije vidjela se na tribinama. Jedan je poznati nogometaš vodio navijanje Delija, a kasnije je sišao na teren te slavio s igračima Crvene zvezde.

Radi se, pazite sad ovo, o aktualnom nogometašu OFK-a Beograd, gradskog rivala ''crveno-belih''.

Marko Gobeljić nosio je čak šest godina dres najjačeg beogradskog kluba. Na jednu je godinu otišao u Grčku pa se vratio, ali ne u Zvezdu, već u OFK Beograd.

''Želim iskoristiti priliku da se javno ispričam OFK-u Beograd, svojim suigračima i navijačima nakon slavlja na derbiju.

Na treningu sam razgovarao s ljudima iz kluba i navijačima te shvatio sam da sam pogriješio. Nikada nisam krio niti ću kriti emociju prema Crvenoj zvezdi, čiji sam bio igrač u velikom dijelu svoje karijere. Ali sam svjestan da sam kao profesionalac pogriješio, svjestan sam da ne mogu biti navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga natjecanja.

Trenutačno branim boje OFK-a Beograd, zavolio sam ovaj klub i morao sam drukčije i profesionalnije reagirati. Prihvatit ću mjere klupske discipline, a onda se vraćam na teren pomoći svojim suigračima'', napisao je Gobeljić u isprici.

A sad pogledajte kako je to izgledalo, ovog ima samo u Srbiji.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

  Sjetite se proročkih riječi Velimira Zajeca: Evo kada će pasti odluka o novom treneru Dinama

Hrvatski gorostas dobio pohvalu od legende: ''Da sam te uhvatio sa svojom ženom…''

Joshuin trener otkrio što mu je boksač govorio između rundi: Sad je puno toga jasnije