Nogomet
Nogomet

Manchester United izbacio Cristiana Ronalda iz momčadi!

Cristiano Ronaldo je prije isteka vremena otišao u svlačionici na utakmici protiv Tottenhama.

Cristiano Ronaldo (Foto:Afp)

Dominatnom predstavom protiv Tottenhama (2:0) na Old Traffordu, nogometaši Manchester Uniteda upisali su nova tri boda u engleskoj Premier ligi, ali sve je zasjenio Cristiano Ronaldo.

Portugalska zvijezda je prije posljednjeg sučevog zvižduka odšetala u svlačionici i tako na sebe navukla bijes nogometne javnosti diljem Engleske, ali i svijeta.

Da stvar bude još gora Ronaldo je odbio ući u igru na utakmici protiv londonskog sastava, zbog čega je United ekspresno reagirao. Objavili su tako da portugalski nogometaš neće konkurirati za dvoboj protiv Chelsea u engleskom nogometnom prvenstvu.

Englezi pucaju od bijesa, više nitko ne brani Ronalda: "Razmaženo derište. Uhvatio bih ga za vrat"

Hoće li Ronaldo propustiti tek ovaj susret ili će se kazna produžiti i na nadolazeće utakmice, tek ćemo saznati:

"Ostatak momčadi je u potpunosti fokusiran na pripremu za sljedeći susret", objavili su Crveni vragovi.

Ronaldo trpi žestoke kritike

Portugalski majstor se zbog svog poteza našao na udaru brojnih kritika. Njegovo ponašanje je opisano kao "neprihvatljivo," neki su ga nazvali "razmaženim derištem", dio smatra kako "ima problem s egom i misli da je veći od kluba," dok bi ga oni najžešći "uhvatili za vrat".

"Ovo je prvi put da mogu reći da sam razočaran njime. Inače ga podržavam, razumijem njegovu situaciju. Takav odlazak stvara sve što ne želimo u ovom trenutku. Znao je da će to biti za naslovnice", kazao je legendarni danski vratar Peter Schmeichel koji je osam godina nosio Unitedov dres.

Bivši igrač Aston Ville, a sada stručni komentator talkSporta Gabby Agbonlahor nazvao je Ronalda "razmaženim derištem", a bivši engleski reprezentativac i branič Manchester Cityja Micah Richards "neprofesionalcem".

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.