Nogomet
Nogomet

Bivši dinamovac iskreno uoči okršaja za Ligu prvaka: "U ovom pogledu Qarabag je danas bolji od Dinama"

Bivši igrač Dinama Mahir Emreli obratio se medijima uoči play-offa za Ligu prvaka između Dinama i Qarabaga.

Mahir Emreli (Foto:Profimedia)

Sinoćnjom pobjedom Qarabaga nad Ludogorecom u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka Dinamo je saznao tko stoji između njih i grupne faze Lige prvaka.

Bivši igrač Qarabaga i Dinama Mahir Emreli podijelio je svoje mišljenje o predstojećem okršaju svojih dvaju bivših timiva u play-off rundi za Ligu prvaka:

“Karabag je jučer u Bugarskoj ostvario izvanredan rezultat. Momčad ulazi u formu i mislim da će biti još bolja. Čestitke Qarabagu na ovako važnoj pobjedi. Jedan od povijesnih u našem nogometu. Još jedan korak do glavnog ždrijeba Lige prvaka. Vjerujem da će to moći ponoviti.”

Azerbajdžanski portal AzeriSport, koji je intervjuirao Emrelija, opisao je Dinamo kao iskusnog europskog borca koji se pojačao pridošlicama. Tvrde da je status kluba u Europi vrlo visok, a Emreli im je o Dinamu rekao:

“Obje momčadi vole igrati s loptom, ali u tom pogledu Qarabag je danas bolji od Dinama. Iskreno govoreći, u novoj sezoni gledao sam gotovo sve utakmice u kojima je sudjelovala momčad Agdama i imam više informacija, dok Hrvate nisam vidio ni na pripremama ni na prvenstvu."

“Qarabag je počeo sezonu nešto ranije, to je također plus za prvaka Azerbajdžana. Kao što smo vidjeli u utakmici Ludogoreca, gotovo svi igrači ušli su u dobru formu. Svatko ima igračku praksu, a to je jedna od Gurbanovljevih prekrasnih osobina.”

“Ako govorimo o šansama i sumiramo ono što je rečeno, onda, kako vidim, Qarabag ih danas ima veće. Ali Dinamo je Dinamo, s jakim izborom igrača. Dodao bih i karakter u adut zagrebačke momčadi. Recimo samo da je Qarabag igrački poželjan, ali iskustvo je na strani Hrvata.”

Uremović: "Hajdukova svlačionica spremna je za utakmicu i jedva čekamo Ružomberok"

Gattuso iznio detalje razlaza s Perišićem: "Dva dana nakon mog dolaska u uredu mi je rekao da želi otići"

Potpuni preokret: Rebić trenira u Splitu i želi obući bijeli dres, ali Hajduk ima druge planove

Osijek odletio na gostovanje u Azerbajdžan: "Oni moraju to proći jer im se sezona može već sad urušiti"