Nogomet
Nogomet

Modrić nakon ludog preokreta: "Zna se što želim, ali o svemu na kraju odlučuje Mister"

Luka Modrić odigrao je još jednu dobru utakmicu za Real Madrid u Ligi prvaka.

Luka Modrić (Foto:Afp)

Real Madrid ludim je preokretom svladao Borussiju Dortmund (5:2) u Ligi prvaka, a priliku od prve minute dobio je Luka Modrić, i to s kapetanskom trakom oko rukava.

Premda su gosti vodili s 2:0 golovima Donyella Malena i Jamieja Gittensa, Madriđani su nakon 60. minute zabili čak pet komada, a svoj obol dao je i hrvatski kapetan.

Modrić je sudjelovao u akciji za poravnanje rezultata (2:2), lijepo je pronašao Kyliana Mbappea u kaznenom prostoru gostiju, no oni su mu uspjeli skinuti loptu s noge i odbiti samo do Viniciusa, koji to posprema u mrežu.

Nedugo nakon toga napustio je travnjak, umjesto njega u igru je ušao Camavinga, a do kraja su Madriđani zabili još tri pogotka i završili posao u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige prvaka.

Hrvatski kapetan nakon posljednjeg sučeva zvižduka dao je kratki osvrt na utakmicu i rezultat za američku CBS televiziju, a nezaobilazna je tema bila njegova dob i status u momčadi:

"Ne znam što bih vam rekao. Momčad je najvažnija, a ja sam tu da pomognem. Osjećam se dobro fizički i mentalno, a kad sam takav, znam što mogu pružiti momčadi. Dok sam tu, želim igrati, ali na kraju o tome koliko će me koristiti odlučuje Mister Ancelotti. Uvijek želim igrati jer se osjećam dobro", kazao je.

Ponovio je da mu se ne sviđa što toliko spominju njegove godine:

"Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob, najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu. Zasad sam sretan", zaključio je Modrić, koji je prije nekoliko dana postao najstariji igrač koji je zaigrao za Real Madrid (39 godina i 41 dan).

Za kraj dodajmo da je Marca ocijenila Modrićevu predstavu sa sedmicom te navela kako je i u 40. godini vrlo važan za momčad.

RB Salzburg poslao poruku Dinamu uoči Lige prvaka: Napisali su samo tri riječi

Čulinu snimala kamera cijelu utakmicu: "S obzirom na tri točke pritiska koje je imao, odradio je Hajduk i Slaven jako dobro"

VIDEO Real gubio, pa za tri minute zabio dva gola: Modrić "imao prste" kod važnog pogotka