Nogomet
Nogomet

VIDEO De Bruyne i Messi su pokušali ovo, ali onda im se dogodio Luka Modrić!

Luka Modrić je ponovno oduševio. Izdominirao je i De Bruynea u duelu nakon Messija ove sezone.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U finalu nogometne Lige prvaka 28. svibnja na stadionu Stade de France igrat će Real Madrid i Liverpool.

Liverpool je u utorak preskočio Villarreal, a danas mu se pridružio i Real Madrid, koji je na Santiago Bernabeuu nakon produžetaka s 3:1 pobijedio Manchester City nadoknadivši poraz 4:3 iz prve utakmice.

Peti naslov Lige prvaka lovi Luka Modrić. Hrvatski kapetan u 37. godini igra izvrsno, poput mladića. Hrvatski kapetan je čudesno fizički pripremljen i može bez problema izdržati i najveće fizičke napore.

Pojavila se snimka iz svlačionice: Modrić zahvaljuje na Pintusovoj metodi, znate li što je to?

Prije dvoboja španjolski i engleski mediji su najavljivali sudar De Bruynea i Modrića. Iako je De Bruyne šest godina mlađi, nije uspio izdominirati Modrića, naprotiv, Modrić ga je strpao u džep.

Duel De Bruynea i Modrića pogledajte OVDJE.

To dokazuje i snimka s tribine koja se možda nije tako lijepo vidjela na televiziji. De Bruyne je pokušao probiti po boku i pretrčati Modrića, no hrvatski veznjak je upalio motore i ostavio iza sebe veznjaka Cityja, kojeg neki uspoređuju s Modrićem, ali to više i nema nekog smisla.

Pokušao i Messi, ali…

Real Madrid je u osmini finala Lige prvaka izbacio bogati PSG, a poslije te utakmice jedna situacija je bila hit na društvenim mrežama. Lionel Messi je povukao jednu kontru, ali pojavio se Modrić i uništio ga u duelu.

Luka Modrić je odmah nakon utakmice uzeo mobitel i oduševio navijače

Nevjerojatna slučajnost je da su se oba velika duela dogodila na Bernabeuu, no zna se tko je šef na kultnom stadionu.

Modrića protiv Messija pogledajte OVDJE.