Nogomet
Nogomet

Liverpoolov as potpuno izgubio živce: Izravni crveni za ovaj nasrtaj

Dugotrajno izbivanje s terena očito je ostavilo traga i na psihičkom planu.

Nasrtaj Adama Lallane (Screenshot: YouTube)

Utakmicu momčadi do 23 godine između Liverpoola i Tottenhama obilježilo je pomračenje uma Adama Lallane.

Engleski reprezentativac nastupima za mladu Liverpoolovu ekipu pokušava se vratiti u formu nakon što je izgubio cijelu jesen zbog ozljede zadnje lože.

Dobio je ponešto minuta od Jurgena Kloppa i u prvom sastavu tijekom prosinca i siječnja, ali kako je jasno da još nije ni približno na razini na kojoj je bio prije ozljede (a u međuvremenu je imao i još jednu lakšu ozljedu), ponovno je vraćen u U23 momčad.

Sudeći prema onome što je tamo napravio u posljednjoj utakmici, dalo bi se zaključiti da je taj povratak shvatio kao kaznu.

Naime, u 63. minuti je poludio nakon zračnog duela i nasrnuo s leđa na Tottenhamova mladog igrača Georgea Marsha. Nastala je gužva na terenu, suigrači su ga morali smirivati, a sudac se odlučio na jedino ispravno rješenje: izravni crveni karton Lallani.

Klopp je ovog tjedna najavio da bi Lallana mogao se naći u kadru za nedjeljno gostovanje kod svog bivšeg kluba Southamptona, a vidjet ćemo hoće li nakon ovog incidenta promijeniti mišljenje.

Lallana je u Liverpool stigao u ljeto 2014., a prošle godine je potpisao novi ugovor koji traje do 30. lipnja 2020. i prema kojem zarađuje 65 tisuća funti (73 tisuće eura) tjedno.