Nogomet
Nogomet

Liverpool kupio novo pojačanje: Je li to znak da brazilska zvijezda napušta Anfield?

Giorgi Mamardashvili danas će postati postat novi igrač Liverpoola, no ostat će na posudbi u Valenciji do sljedećeg ljeta…

Lamine Yamal i Giorgi Mamardashvili (Foto:Afp)

Slučaj Mamardashvili priveden je kraju. Valencia i Liverpool jutros su dogovorili posljednje detalje oko zatvaranja transfera gruzijskog vratara i sve će uskoro biti službeno objavljeno. Barem tako tvrdi madridska Marca.

Trener Barcelone otkrio što je s Danijem Olmom: Čudna situacija u srcu Katalonije

Jedini uvjet koji nedostaje da bi se moglo reći da je Gruzijac novi igrač Redsa jest taj da uspješno prođe liječnički pregled. U ovim trenucima to se možda već dogodilo, pa je moguće da se službena objava bude već danas poslijepodne, a sve kako se ne bi odvlačila pozornost s nadolazećeg susreta u srijedu između Valencije i Athletica.

Mamardashvili prelazi u Liverpool

Marca tvrdi da transfer dostiže blizu 40 milijuna eura, dok engleskih mediji spominju 30 milijuna fiksnih plus 5 milijuna u bonusima.

Kako god, transfer nije dosegao iznos koji je tražio gazda Šišmiša Peter Lim, ali je blizu toga, tako da su sve strane zadovoljne i zbog toga je ovo poglavlje pred zatvaranjem.

FOTO Turist na splitskoj plaži sreo bivšu zvijezdu Chelseaja, mnogi ga nisu odmah prepoznali

Mamardashvili će ovu sezonu odigrati na posudbi u Valenciji, dok bi se sljedećeg ljeta trebao službeno priključiti Liverpoolu. Je li to znak da je Alisson na izlaznim vratima Old Trafforda? Brazilac ima ugovor s Liverpoolom do ljeta 2027. i moguće je da su Redsi odlučili ga prodati dok je pravi trenutak.