Nogomet
Nogomet

Lirim Kastrati imao korona party: Dinamo se oglasio priopćenjem

Čeka li Kastratija nova kazna?

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaš Dinama Lirim Kastrati sinoć je organizirao privatnu rođendansku zabavu u svom stanu gdje je bilo više od deset ljudi što krši pravila o okupljanju za vrijeme koronavirusa.

Gosti na rođendanu su objavljivali snimke na društvenim mrežama, a aktivna je bila i Kastratijeva djevojka, manekenka Anđela Šimac koje je sve snimke pobrisala nakon članaka brojnih hrvatskih medija, ali sve je izašlo u javnost i došlo do Dinama koji se oglasio priopćenjem.

''Temeljem medijskih napisa i više novinarskih upita o kućnoj zabavi igrača GNK Dinamo Lirima Kastratija, priopćavamo sljedeće:

Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, sa svojom djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub.

GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima'', stoji u objavi Dinama.

Kastrati je u Dinamo došao iz Lokomotive, a u prosincu je izbačen iz momčadi zbog kršenja pravila, a kažnjen je ne igranjem protiv Rijeke, a što je točno napravio klub nije otkrio.