Nogomet
Nogomet

Ademi se ispričao navijačima na debaklu i poručio: "U London idemo po čudo!"

Nakon utakmice izjave su dali Arijan Ademi i Josip Mišić.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana pobijedili su Dinamo 4:0 (1:0) na maksimirskom stadionu, u 5. kolu skupine E Lige prvaka, čime je hrvatski prvak došao na mali korak do ispadanja iz Europe.

Do kraja natjecanja po skupinama je ostalo još samo jedno kolo, a Dinamo jedino može biti treći, prestići RB Salzburg te time nastaviti natjecanje u Europskoj ligi. Za to se moraju ostvariti dva rezultata u zadnjem kolu, pobjeda Dinama u Londonu protiv Chelseaja te poraz RB Salzburga kod Milana.

Nakon utakmice izjave su dali Arijan Ademi i Josip Mišić.

Žestok doček za Rebića u Zagrebu: Hrvata izviždali dinamovci na utakmici Lige prvaka

"Pokazali su da su bolji, žao nam je zbog navijača, koji su bili fantastični. Da, drugi gol je prelomio utakmicu. U Milanu smo se skoro i vratili, ali tu smo napravili greške koje nismo smjeli. Imamo još jednu utakmicu, nadamo se čudu u Londonu", izjavio je Arijan Ademi za Arena Sport.

''Slažem se Milan je bolja momčad, to su pokazali na terenu. Možda je previsoka pobjeda, jer smo prvo poluvrijeme izgledali dosta dobro. Primili smo taj gol iz prekida, a nismo realizirali naše šanse. Drugo poluvrijeme je bilo jako loše. Dok god se igra, nadamo se. Dat ćemo sve od sebe'', dodao je Mišić.