Nogomet
Nogomet

Još jedan prvotimac obrisao sve fotografije u Hajdukovu dresu

Leon Dajaku, koji je ljetos potpisao za Hajduk, izbrisao je sve fotografije u bijelom dresu na Instagramu.

Leon Dajaku (Foto:Tom Dubravec/Cropix)

Hajduk je kod Istre 1961 osvojio samo bod (1:1), no dosta je bure podignula poruka Torcide upućena igračima.

"Pozdrav ozlijeđenima. Vidimo se u Splitu", pisalo je na transparentu koji je osvanuo u gostujućem sektoru stadiona Aldo Drosina. Navijači, po svemu sudeći, nisu posve uvjereni u zdravstveno stanje momčadi koju je poharala bujica ozljeda.

Bijeli su, naime, u Pulu stigli desetkovani, na klupi su imali tek iskusnog Vadisa Odjidja-Ofoea te čak osam juniora. Neki od njih dobili su šansu, kako je uostalom i bilo planirano prije utakmice, no svejedno su mnogi ostali iznenađeni zapisnikom.

Među putnicima u Pulu nije bilo ni Leona Dajakua koji već neko vrijeme ne konkruira za utakmice zbog ozljede zadnje lože.

Otpao je pred utakmicu polufinala Kupa protiv Dinama, nakratko se vratio u sastav protiv Osijeka kad je dobio deset minuta, no ponovno nije konkurirao za četiri posljednja susreta.

Ipak, sve je iznenadio jednom potezom, Dajaku je naime izbrisao sve slike u Hajdukovu dresu na vlastitom profilu na Instagramu.

Krije li se iza toga neka poruka, možemo samo nagađati. Ranije su to napravili Yassine Benrahou i Fahd Moufi, koji su unatoč tome ponovno zaigrali u prvom sastavu, a posebno potonji, kojem se nema što prigovoriti za trud i zalaganje na utakmici protiv Pule.

Kako god bilo, ovakav potez stavlja određene upitnike iznade glave...

Trener Hajduka: ''Borbenost i želja su bili na vrhunskom nivou, to nam je nedostajalo ranije"

VIDEO Pogledajte kako je Torcida ispratila igrače Hajduka nakon remija u Puli