Nogomet
Nogomet

Legendarni nogometaš se napio na Oktoberfestu, pa završio u postaji: Nije mogao napuhati ni alkotest

Jens Lehmann je skupio 61 nastup za Njemačku, a dugo godina je branio za Arsenal.

Jens Lehmann (Foto:Afp)

 

Legendarni njemački vratar Jens Lehmann ponovno ima problema sa zakonom! Nakon ludog provoda na Oktoberfestu, završio je u policijskoj postaji na triježnjenju i dodatnim pretragama, a oduzeta mu je i vozačka dozvola.

U ranim jutarnjima satima policija je zaustavila Lehmanna u užem središtu Munchena, krivudao je automobilom, a kada su ga zaustavili i pregledali, primijetili su kako zaudara na alkohol. Dali su mu alkotest, no da stvar bude gora, nikako nije uspio napuhati.

Policajcima je preostalo samo jedno, odvesti ga u postaju na triježnjenje i dodatne pretrage:

"Gospodin Lehmann bio je podvrgnut policijskoj kontroli 23. rujna oko 1:30 ujutro zbog neobičnog ponašanja u vožnji automobilom u užem gradskom području Munchena. Policija je zatim primijetila jasan miris alkohola. Alkotestom nisu dobiveni upotrebljivi rezultati, nakon čega je naloženo vađenje krvi te oduzimanje vozačke dozvole", otkrila je viša državna tužiteljica Anne Leiding.

Krajem prošle godine Lehmann je završio u središtu pozornosti zbog sudske presude da susjedu mora isplatiti 420 tisuća eura odštete jer je motornom pilom prerezao krov njegove garaže, i to iz bizarnog razloga, kako bi imao bolji pogled na obližnje jezero.

VIDEO Dinamov najbolji strijelac: "Kako smo upali u krizu, tako ćemo i izaći. Svi znamo koliko muke..."

Poznati parovi osmine finala Kupa: Čeka nas spektakl, Dinamo i Hajduk u istom gradu

VIDEO Petković mu servirao loptu za prvi gol u Dinamu, ali uslijedio je nestvarni promašaj

 

 

Više o