Nogomet
Nogomet

VIDEO Mbappe predstavljen u Madridu: "Nudili su mu desetku odmah, ali je pokazao koliko cijeni Modrića"

Mbappeu su nudili desetku, ali ju je odbio jer je želio pričekati rasplet Modrićeve sudbine.

Kylian Mbappe (Foto:Afp)

Navijači Real Madrida veselili su se ovom trenutku valjda više nego proslavi naslova europskog prvaka u španjolskoj metropoli, a sad je konačno stigao – Kylian Mbappe predstavljen je kao novi igrač Kraljevskog kluba.

U Madrid je stigao po isteku ugovora s PSG-om, dogovor je postignut prije nekoliko tjedana, a danas je pozirao pred navijačima u bijelom dresu s devetkom na leđima. Također, obavio je i formalno potpisivanje ugovora te pozirao s predsjednikom Florentinom Perezom.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Santiago Bernabeu bio je pun kao šipak, a Francuz se prvi put fotografirao pred navijačima u novim bojama i s novim brojem. Istaknuli smo već da je uzeo devetku, a iza nje postoji zanimljiva priča.

Fabrizio Romano otkrio je da je Mbappe mogao tražiti desetku u Real Madridu, inače njegov omiljen broj, koji nosi i u francuskoj reprezentaciji, ali nije to tražio zbog poštovanja prema Luki Modriću.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Kapetan Vatrenih inače je aktualni vlasnik Realove desetke, a nosit će je na leđima i u sezoni koja slijedi, no Mbappeu su je nudili i prije nego što je bilo poznato da će Luka produljiti na još godinu dana. Iz poštovanja prema hrvatskom velikanu odlučio je još malo pričekati.

Barem godinu dana, a kad Luka ode iz Reala, vjerojatno će zadužiti desetku.

VIDEO Dinamo se oprostio od velikog talenta: Napustio Maksimir, ali ostaje u HNL-u

Domagoj Duvnjak zbog ozljede preskače dvoboj s Francuskom: Evo o čemu se radi

Southgate nakon poraza u finalu odlučio presjeći: Podnio ostavku na funkciju izbornika Engleske