Nogomet
Nogomet

Kovač otkrio što je rekao jednom od najboljih napadača svijeta te zaključio "slučaj Rebić"

Robert Lewandowski ''prihvatio'' je kako neće biti prodan nakon što je obavio razgovor s novim trenerom Bayerna Nikom Kovačem.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Niko Kovač naglasio je kako Bayern München nema interesa prodati Roberta Lewandowskog, dok je istodobno odbacio mogućnost za dovođenjem Ante Rebića.

Rober Lewandowski, koji je u četiri sezone zabio 106 pogodaka u Bundesligi za Bayern, u posljednje vrijeme često je povezivan s prelaskom u Real. No Kovač je otkrio da je razgovarao s 29-godišnjim napadačem o svojoj želji da ga zadrži u Münchenu.

''Istina je da smo Robert i ja razgovarali prošlog tjedna'', rekao je Kovač za Sport Bild te nastavio:

''Robert zna što mislim o njemu, cijeli klub zna njegove kvalitete, sigurno je među prva tri napadača na svijetu. Činjenica je da ga se nećemo odreći, to je ono što sam mu rekao. I Robert je to prihvatio.''
Jedan od igrača koji se spominjao kao novo pojačanje je hrvatski reprezentativac Ante Rebić, kojemu je Kovač bio trener u Frankfurtu.

''Ante ima snažnu osobnost i veliki je igrač koji se sjajno razvio u posljednje dvije godine u Frankfurtu i nedavno na SP-u s Hrvatskom. Ali njegov transfer u Bayern nema smisla'', zaključio je Kovač.