Nogomet
Nogomet

Kontroverzan kraj utakmice Dinama: "Da je bilo obrnuto, uvjeren sam da bi sudac drugačije postupio"

Dinamo je pobijedio Rudeš s 1:0 u utakmici u kojoj se nije proslavio sudac Jakov Titlić.

U posljednjim trenucima utakmice Dinamo - Rudeš posljednjeplasirani sastav SuperSport HNL-a napadao je aktualne prvake i tražio pogodak za izjednačenje, da bi im sudac Jakov Titlić onemogućio zadnji napad sviravši kraj i ne dozvolivši da izvedu korner.

"Jako me razljutila ta situacija. Nekako sam strogo uvjeren da je bila kontra situacija da bi sudac Titlić drugačije postupio, ali nije to priča od jučer niti je poanta ove priče je li bio penal ili nije. Jednostavno, to se dogodilo u četvrtoj minuti sudačkog dodatka kada je Nevistić pokupio loptu i usput je Lazarov zaradio udarac u glavu, u nastavku akcije Rudeš je izborio korner, a sudac Titlić svirao je kraj utakmice", rekao je Mateo Pukšar u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Ništa nije banalno trenutno u HNL-u, sve se gleda pod povećalom. Morao je pustiti taj korner i gotovo", složio se Ivan Ljubić.

"Ne mogu se oteti dojmu da je bila kontra situacija da bi igra bila odmah zaustavljena, da bi ruka išla na slušalicu, da bi se tri minute čekao znak iz VAR sobe. Možda bi se u krajnjem slučaju i pokazao kazneni udarac", replicirao je Pukšar.

Ljubić je poentirao:

"To je kao da dođeš kod zubara u 15:50, on radi do 16:00, otvori ti zub i onda u 16:00 završi i kaže ti da ideš doma i da dođeš sutra."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu