Nogomet
Nogomet

Karlovačko i Hajduk nastavljaju uspješnu suradnju

Potpisivanjem novog sponzorskog ugovora između kompanije HEINEKEN Hrvatska i HNK Hajduk, Karlovačko pivo ostaje sponzor prvoligaša iz Splita i to petu sezonu zaredom.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

 Sporazum kojim se definira nastavak suradnje potpisali su Filip Rabuzin, direktor marketinga kompanije HEINEKEN Hrvatska te Marin Brbić, predsjednik Uprave HNK Hajduk, na početku proslave 109. rođendana Kluba održanog u baru Splitska Coffee & Co.

„Ponosni smo što još od 2016. uz jedan od najjačih nogometnih brendova u Hrvatskoj stoji i naš omiljeni pivski brend – Karlovačko. Imamo mnogo toga zajedničkog: dugu tradiciju, prepoznatljivu kvalitetu i vjernost svojoj publici. U Dalmaciji se osjećamo kao među svojima, a zajedno s navijačima i igračima željno iščekujemo nove pobjede, uspjehe kluba i još puno ovakvih rođendana“, rekao je Filip Rabuzin, direktor marketinga HEINEKENA Hrvatska.

Zadovoljstvo produljenjem sponzorskog ugovora izrazio je i predsjednik Uprave HNK Hajduk, Marin Brbić:

''Ponosan sam i sretan što je naša suradnja s tvrtkom HEINEKEN Hrvatska produžena na još četiri godine, što ih čini jednim od naših dugovječnijih sponzora. Pogotovo mi je drago što se to događa na današnji dan – Hajdukov rođendan, a produženje sponzorstva znak je obostranog zadovoljstva i uspješnosti dosadašnje suradnje. Hajduku su prirodni partneri veliki sponzori i brendovi, pa tako iza najvećeg nogometnog brenda stoji i najpoznatiji pivski brend Karlovačko. Pozdravljam i sve ostale sponzore i partnere, koji su danas i tijekom svih ovih godina uz nas; vjerujem da ćemo se večeras svi lijepo zabaviti jer danas nam je svima rođendan.''

Nastavku suradnje uzvanici ove svečanosti nazdravili su Karlovačkim pivom, a rođendansku proslavu uveličali su i Hajdukovi bivši i sadašnji igrači, Mario Stanić, Stefan Simić i Nihad Mujakić te brojni sponzori i partneri.