Nogomet
Nogomet

Kaos u Ljubljani: Zabranili navijačima Rijeke ulaz na stadion zbog loše organizacije Olimpije

Organizacijski problemi uoči utakmice Olimpije i Rijeke izazvali su kaos među navijačima koji bi mogao dodatno eskalirati nesporedno uoči susreta.

Armada (Foto:Damir Skomrlj)

NK Olimpija je za utakmicu protiv Rijeke gostujućim navijačima osigurala pet posto ulaznica stadiona Stožice. Ove ulaznice prodale su se u manje od sat vremena.

Zbog velikog interesa uoči uzvrata play-offa za UEFA Konferencijsku ligu, Olimpija je omogućila „online“ prodaju ulaznica s napomenom da će navijači izvan gostujućeg sektora moći ući na stadion samo bez obilježja Rijeke.

Olimpija zabranila ulazak navijačima Rijeke

Broj prodanih ulaznica premašio je očekivanja, čineći više od 10 posto kapaciteta stadiona. Kako je broj prodanih ulaznica premašio standardne okvire, došlo je do problema s domaćim navijačima, koji su ostali bez karata.

Olimpija je stoga odlučila zabraniti ulazak svim navijačima s hrvatskim dokumentima, bez obzira na to što su ulaznice legalno kupljene.

Ovo je izazvalo veliku zbrku i potencijalne nemire jer će se pred stadionom Stožice okupiti stotine navijača kojima neće biti dopušten ulazak.

Kako bi se izbjegli potencijalni sukobi, predloženo je da se svi navijači Rijeke, bez obzira na vrstu ulaznice, upute prema gostujućem sektoru.

Olimpija još uvijek nije službeno odgovorila na upite o rješenju ovog problema.

Osijek dogovorio kvartet pojačanja: Mierezov nasljednik, bivši kapetan Portugala te potrebito iskustvo

Klakočer kaznio četiri kluba za proteklo kolo HNL-a: Najviše moraju platiti Puljani

Boto otvorio novi front: "Kad mu je prevoditelj preveo što su mu rekli, krenulo je frcati"