Nogomet
Nogomet

FOTO Juventus objavio transfer Realova dragulja, a onda je stigla službena izjava iz kluba

Juventus je izdao službeno priopćenje nakon što je na službenom profilu kluba na platformi X objavljena iznenađujuća "vijest" o transferu u ponedjeljak.

Arda Guler i Luka Modrić (Foto:Profimedia)

Engleski profil Juventusa šokirao je navijače objavom o navodnom dovođenju mladog talenta Real Madrida, Arde Gülera, i to uoči zimskog prijelaznog roka.

U objavi koja je osvanula u ponedjeljak popodne pisalo je:

"Dobro došao u Juventus, Arda Güler! Rastuća zvijezda nogometa sada je dio Juventusove obitelji! Spremni za stvaranje povijesti zajedno na ovom novom putovanju?"

Objava hakiranog profila Juventusa (Foto: FootballMania)

Iako se ranije spekuliralo o mogućem posudbenom transferu Gülera u Juventus, ova objava zbunila je navijače jer prijelazni rok ne počinje još više od dva mjeseca.

Juventus službeno otkrio o čemu je riječ

Međutim, ubrzo je otkriveno da je Juventusov račun hakiran, a talijanski profil kluba potvrdio je kako informacije o Güleru nisu istinite.

"Službeni engleski račun Juventusa je kompromitiran. Molimo vas da zanemarite lažne informacije objavljene na tom profilu. Radimo na rješavanju problema," stajalo je u službenom priopćenju.

Ubrzo nakon toga na engleskom profilu osvanula je objava, koju su očito napisali hakeri, s tekstom: "Olm sakaydi lan", što u prijevodu znači 'Bila je to šala'.

Španjolci tvrde da Güler razmišlja o izlasku

Güler je ranije bio povezan s mogućim prelaskom u Juventus zbog manjka prilika za igru u Real Madridu, otkako je stigao iz Fenerbahçea 2023. godine. Dosad je odigrao samo 22 utakmice i postigao šest golova, a ove sezone uglavnom ulazi s klupe.

Nedostatak minutaže izazvao je frustraciju kod 19-godišnjeg igrača, a prema španjolskom izvoru Diario SPORT, Güler sve više razmišlja o budućnosti izvan Real Madrida.

Navodno je trener Carlo Ancelotti optužio mladog igrača da ne pokazuje dovoljno intenziteta na treninzima. Iako je ova posljednja objava o transferu bila lažna, ostaje vidjeti hoće li Güler doista ostvariti transfer u siječnju.

Opljačkana Alisha Lehmann! Lopovi upali u luksuznu vilu, šteta se mjeri u stotinama tisuća eura

Dinamo odgovorio na brutalne optužbe iz Istre: "Ne samo skandalozno, već i sramotno"

Užas na ulici glavnog grada: Šetao se s djecom, napali ga i izgrizli psi - propušta utakmicu Europske lige!