Nogomet
Nogomet

VIDEO Jučer imali prometnu nesreću, a danas novi problemi: Odgađa se utakmica Veleža?

Velež i Tuzla City trebali bi igrati prvenstvenu utakmice BiH Premijer lige.

Nogometaši Veleža na Poljudu (Foto:Josko Ponos/Cropix)

Nogometaši Veleža jučer su doživjeli tešku prometnu nesreću na putu prema Srebreniku, gdje bi danas trebali igrati utakmicu 20. kola Premijer lige protiv Tuzle City, ali danas su ih snašli novi problemi.

Cijele noći je padao snijeg i stvorio velike probleme domaćinu i organizatoru utakmicu koji je u utrci s vremenom. Pokušat će osposobiti travnjak za utakmicu koja bi trebala početi u 13 sati, ali sve je izvjesnije da će doći do odgode.

Tuzla City je objavila snimku na službenom Facebook profilu na kojoj se može vidjeti da je snijeg u potpunosti zabijelio teren.

Prema posljednjim informacijama utakmica će se igrati, ali postoji mogućnost da će početi sat vremena kasnije, odnosno u 14 sati.

Stravična prometna nesreća nogometaša u BiH: Jedna osoba poginula, šestero ozlijeđenih

Inače nogometaši mostarske momčadi jučer su imali prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba izgubila život. Vozač osobnog automobila je izgubio kontrolu i podletio pod njihov autobous. 

To je šokiralo nogometaše koji su odmah potrčali u pomoć, izvlačili su osobe iz automobila, a prema informacijama iz tamošnje policije čak šest osoba je ozlijeđeno. Među njima je i dijete koje ima teške ozljede.

Više o