Nogomet
Nogomet

Izborniku Daliću stigle lijepe vijesti iz Njemačke: Vatreni odradio prvi trening nakon teške ozljede

Hrvatski nogometaš Josip Stanišić ljetos je zadobio tešku ozljedu koljena na treningu Bayerna.

Josip Stanišić (Foto:Profimedia)

Pozitivan dojam nakon visoke Bayernove pobjede protiv Stuttgarta (4:0) pokvarila je teška ozljeda Aleksandra Pavlovića, no jedna je vijest ipak obradovala bavarske navijače!

Josip Stanišić je odradio važan korak prema konačnom povratku na nogometne teren nakon što je sredinom kolovoza zadobio puknuće kolateralnog ligamenta koljena.

Hrvatski nogometni reprezentativac prvi put nakon teške ozljede koljena odradio je trening na kojem je petnaestak minuta lagano trčkarao pod nadzorom trenera za rehabilitaciju, piše Bild.

Naravno, još ćemo neko vrijeme morati pričekati na njegov potpuni oporavak i povratak na terene, no svakako veseli vidjeti da je tome svakog dana sve bliže i bliže.

Stanišić je prošle sezone kao posuđeni igrač odradio fantastičnu sezonu u Bayer Leverkusenu, s kojim je osvojio dvostruku krunu, a onda se vratio u svoj Bayern, gdje je trebao imati važnu ulogu kod novog trenera Vincenta Kompanyja.

Nažalost, onda se dogodila teška ozljeda koja ga je izbacila iz stroja na puna dva mjeseca, a vjerojatno i još koji tjedan duže...

FOTO Juventus objavio transfer Realova dragulja, a onda je stigla službena izjava iz kluba

Opljačkana Alisha Lehmann! Lopovi upali u luksuznu vilu, šteta se mjeri u stotinama tisuća eura

Dinamo odgovorio na brutalne optužbe iz Istre: "Ne samo skandalozno, već i sramotno"