Nogomet
Nogomet

Drmić zabio 18. gol za Rijeku: "Veselim se finalu Kupa protiv Hajduka, dobro igramo na Poljudu"

Rijeka je pobijedila Osijek s 3:2 na Rujevici i osigurala finale Kupa na Poljudu protiv Hajduka.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke igrat će finale Kupa protiv Hajduka na Poljudu nakon što su pobijedili Osijek s 3:2 u polufinalu na Rujevici, a ponajbolji igrač domaće momčadi Josip Drmić ponovno je zatresao protivničku mrežu.

U 76. minuti susreta Murić je fantastičnim proigravanjem "rasparao" obranu Osijeka i uposlio Pavčića, njegov šut sa 10-ak metara Ivušić je blokirao, ali na odbijanac je najbrže reagirao Drmić i iz blizine pogodio za novo vodstvo Rijeke.

Zabio 18. gol za Rijeku ove sezone

Bio je to njegov 18. pogodak u sezoni, a nakon dvoboja bio je zadovoljan predstavom svojih suigrača.

"Bila je ovo teško utakmica, drago mi je zbog navijača, cijelog grada, zbog nas. Dali smo maksimum od sebe, imali smo uspona i padova u utakmici. Često nam se to događa, ali pokazali smo karakter. Zaslužena pobjeda", kazao je Drmić.

Veseli se finalu Kupa protiv Hajduka

Po drugi put u povijesti Rijeka i Hajduk će igrati finale Kupa Hrvatske. Prije dva tjedna nogometaši Rijeke slavili su protiv Hajduka u susretu Prve HNL na Poljudu.

"Veselimo se što ćemo igrati veliku utakmicu, veliki derbi u finalu. Znamo da dobro igramo na Poljudu, a zadnji put smo to ponovno pokazali. Ako budemo dobri kao u posljednjem susretu na Poljudu, mislim da ćemo ostvariti dobar rezultat. Ipak finale je posebna priča", zaključio je pa dodao kako nisu favoriti za osvajanje titule hrvatskog prvaka.