Nogomet
Nogomet

Josip Drmić potpisao za Rijeku: "Iznenadio sam se kad je stigao poziv"

Radi se o jednom najzvučnijih imena koje je ikad stiglo u klub.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Švicarski nogometni reprezentativac Josip Drmić (28) napustio je redove Norwich Cityja i do konca ove sezone bit će na posudbi u Rijeci.

"Kad je stigao poziv Rijeke, malo sam razmislio i odmah sam imao dobar osjećaj. Sve što sam saznao o Rijeci je pozitivno, od odlične infrastrukture, odlične ekipe i vjerujem da ću se dobro uklopiti," kazao je 28-godišnji Švicarac hrvatskog podrijetla.

Radi se o jednom najzvučnijih imena koje je ikad stiglo u klub. Josip je po vokaciji napadač iako se odlično snalazi i na krilnim pozicijama.

Šok za Nizozemce: Prvi golman Ajaxa izbačen iz nogometa zbog dopinga

"Bilo mi je iznenađenje kada sam u kaosu zimskog prijelaznog roka dobio poziv iz Rijeke," priznao je Drmić koji je Norwichu od 2019. godine.

Prije toga igrao je za Zürich, Nürnberg, Bayer Leverkusen, Borussiju Mönchengladbach i HSV.

Pokazao genitalije suparnicima i izazvao masovnu tučnjavu: Dobio veliku kaznu!

"Dosta dobro poznajem Prvu HNL. U Hrvatskoj mi živi dio obitelji i uvijek smo pratili našu ligu. Imam i dosta prijatelja po klubovima u Hrvatskoj," dodao je za klupsku stranicu.

Drmić je za reprezentaciju Švicarske upisao 35 nastupa i postigao 10 golova, a nastupio je na dva svjetska prvenstva (2014., 2018.), kao i na Olimpijskim igrama 2012.